Fitness is meer dan alleen motivatiefilmpjes op Facebook kijken en jezelf aanmelden op www.dutchbodybuilding.com. Om tot optimale resultaten te komen zal je jezelf moeten verdiepen in de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Of je zoekt een persoon die dit voorwerk voor jou doet. Met een afgeronde wetenschappelijke opleiding op zak, begrijpt Surfoloog als geen ander hoeveel wetenschap er bij fitness en coaching komt kijken. Het is maatwerk.

De aanpak van Surfoloog is gebouwd op 5 fundamenten:

  1. Wetenschap & psychologie (afgerond wetenschappelijk opleiding in de Psychologie)
  2. Eigen ervaring (8+ jaar)
  3. Jouw wensen (Wat wil je precies bereiken?)

Surfoloog-evidence-based-voeding-en-trainings-coaching

Deze 3 fundamenten maken de aanpak van Surfoloog uniek. Om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen, moeten deze drie kernelementen samenkomen. Alle drie de fundamenten zijn even belangrijk; ze vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat jij van je training houdt en het volhoudt. Uit deze 3 pijlers volgt het coachingstraject van Surfoloog, dat als doel heeft:

Een nieuwe levensstijl aanleren om zowel van binnen als van buiten van jezelf te houden.

Onder het motto van ‘over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was’, zullen we van start gaan om uit te leggen wat er precies bij een coachingstraject komt kijken. Maar eerst leg ik snel uit wie Surfoloog precies is:

Surfoloog-coaching-kernpunten

Een optimaal resultaat wordt bereikt door:

flask     Het toepassen van de laatste wetenschappelijke kennis: 

Surfoloog is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van voeding & fitness. Hiermee bespaar je jezelf uren aan het lezen van saaie en ellenlange wetenschappelijke artikelen. Alle inzichten die verkregen worden uit wetenschappelijk onderzoek, worden meteen toegepast in jouw trainings- en voedingsschema.

brain     Het aanleren van een nieuwe levensstijl:

Bij een nieuw lichaam hoort ook een nieuwe levensstijl. Als je doet wat je altijd gedaan hebt, dan krijg je wat je altijd gehad hebt. Daarom is het belangrijk om iemand te hebben die weet hoe het menselijke brein werkt en wat er bij een gedragsverandering komt kijken.

apple     Snappen wat voeding met je lichaam doet:

De juiste voeding is een onmisbaar onderdeel in het toewerken naar jouw ideale lichaam. In sportscholen doen vaak de bekende horrorverhalen over rijst, broccoli en kip de ronde. Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Ook met lekker eten kan jij je droomlichaam bereiken.

mortarboard   Zelf een personal trainer in spé te worden: 

Het klakkeloos opvolgen van advies van de trainer gaat je op de lange termijn niet de beste resultaten opleveren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij ook zonder een trainer in shape kunt blijven. Bij ieder advies dat gegeven wordt, of dat nou om voeding gaat of om training, wordt er uitgelegd waarom dat advies gegeven wordt.

repeat-button     Consistentie, maak er een gewoonte van:

Rome is ook niet in één dag gebouwd. Het bereiken van een optimaal resultaat vereist consistentie; in je training, voeding & levenstijl. Belangrijker dan in shape komen is in shape blijven. Want wat heb je aan een mooi lichaam voor een paar weken. Om jouw gewenste resultaat te behalen en te behouden komt een bepaalde levensstijl kijken. Surfoloog legt uit hoe je dit kunt doen.

Benieuwd geworden?

Lezers van fvkv.nl ontvangen een speciale korting bij vermelding van de code (Surfoloog<3FVKV). Surfoloog werkt met een gratis vrijblijvende intake om te kijken of coaching wat voor jou is. Wil je kijken of het is voor jou is:

surfoloog CTA button

Ik geloof niet in een ‘Crtl c + Ctrl v principe’. Ieder mens en ieder lichaam is uniek. Daarom is het belangrijk te achterhalen wat werkt voor jou als individu. Coaching is maatwerk en zonder persoonlijk benadering haken de meeste mensen vroeg of laat af. – Ronald, eigenaar van Surfoloog.

Beoordeling

30%
Prijs

 

80%
Toegankelijkheid

 

90%
Begeleiding